ПРЕПАРАТИ ЗА ЯХТИ И ЛОДКИ

Морска серия продукти, подбрани специално за поддържане и почистване на яхти, лодки и плавателни съдове. С тях почистването е лесно, качествено, ефективно, щадящо човека и природата. С комплекта от продукти, които предлагаме можете да почистите всички повърхности по вашия плавателен съд, да освежите дървените повърхности и да премахнете всички отлагания от котлен камък.

С обезмаслителя се почистват от леко омаслени до силно замърсени повърхности. Подходящ е за обезмасляване на всякакви повърхности от тежки масла, нефт, грес, растителни масла, животински мазнини и индустриални омаслявания по външните и вътрешни повърхности на яхтата.

Всички неръждаеми повърхности ще бъдат идеално почистени с нашия препарат за инокс. Препаратът изсъхва бързо и оставя повърхностите блестящо чисти.

Препарата за котлен камък се използва за почистване на налепи от котлен камък по повърхността на яхтата или лодката, витлото и кила, както и за фаянс, фуги, батерии и душове. Той е биоразградим, невредящ на човешкото здраве и околната среда.

Препаратът за котнтактно измиване на яхти и лодки почиства изключително добре и придава невероятен блясък. Препаратът не оказва влияние върху боята и няма отрицателно въздействие върху никелирани, пластмасови и алуминиеви елементи.

Препарат за дърво за яхти и лодки е предназначен за почистване на дървени повърхности. Препаратът служи за импрегниране на дървените повърхности и запазва повърхностите от въздействията на околната среда. Той не извлича мазнините, които са попили в дървото.

Вижте всички